Ook derde workshops Woerden Centraal groot succes

8 oktober 2013

Woensdag 2 oktober en maandag 7 oktober hebben de derde workshops van de appartementen en eengezinswoningen van Woerden Centraal plaatsgevonden. Voorafgaand aan de workshop hadden de deelnemers gelegenheid om op locatie te komen kijken en luisteren. Dit is positief ervaren door degene die zijn geweest.

Daarna zijn de workshops zelf van start gegaan. Na het plenaire deel kregen alle deelnemers van de architect de uitgewerkte plattegronden van hun indeling die ze zelf gemaakt hebben tijdens de vorige workshop. Deze plattegronden zijn besproken en er is ook een voorkeur gegeven voor een metselsteen. We kunnen terugkijken om een geslaagde, maar vooral nuttige workshopweek.

De foto’s van beide avonden zijn te zien op de pagina ‘fotogalerij’.

DSCF2734