Bolton à la Carte en Woonwenscentraal.nl zaterdag 18 oktober in het televisieprogramma LifestyleXperience Plus

17 oktober 2014

Bolton à la Carte en Woonwenscentraal.nl zijn aanstaande zaterdag om 13.25 uur bij RTL 4 te zien in het programma LifeStyleXperience Plus.

Presentator Ferry de Graaf is bij Bolton Bouw en Ontwikkeling in Zegveld op bezoek geweest. Ferry de Graaf interviewde directeur Arjan Ton over de concepten Bolton à la Carte en Woonwenscentraal.nl.  Arjan Ton vertelde over deze bijzondere concepten aan de hand van projecten in Bergen op Zoom en Woerden (Startblok en Woerden Centraal). Er is ook gefilmd op de nieuwbouw locatie van het project Woerden Centraal aan de Johan de Wittlaan. Ferry en zijn team waren zeer enthousiast over het concept.

Voor meer informatie kijk zaterdag 18 oktober aanstaande tussen 13.25 – 13.55 uur naar RTL4.

Bolton à la Cartejpg