Bolton Bouw

Bolton Bouw is een modern bouwbedrijf met circa 60 personeelsleden en met 40 jaar ervaring in de woning- en utiliteitsbouw. Bolton beperkt zich echter niet tot nieuwbouw. Ook voor renovatie, onderhoud en verbouwingen
kunt u bij Bolton Bouw terecht. Kwaliteit is voor u net zo vanzelfsprekend als voor ons. Voor al onze projecten groot en klein, complex of eenvoudig, in bouwteamverband of aanbesteding.

Vaak is Bolton Bouw hoofdaannemer waardoor zij alle timmerwerken zelf uitvoeren. Daarvoor beschikken we over een moderne werkplaats met vakbekwame mensen. Verder beschikken wij over uitstekende contacten met professionele onderaannemers ieder met hun eigen specialismen. Voor u betekent dit: één aanspreekpunt voor veel specialiteiten.

Als opdrachtgever heeft u rechtstreeks contact met een speciaal voor uw project aangewezen projectleider, welke alle mogelijkheden aanwendt om uw wensen in te vullen. Als het aan ons ligt al vanaf het eerste idee.
Maar in ieder geval tot ver na de daadwerkelijke oplevering. U wilt vele jaren van uw project genieten. Niet alleen bij de oplevering. Daarom besteedt Bolton Bouw veel aandacht aan de nazorg en garantieverplichtingen.

Zie de website van Bolton Bouw voor meer informatie.

LOGO_BOLTON_BOUW_RGB (2)